Taapero näki isänsä kaksosveljen – reaktio näkemisen arvoinen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tutti-ikäiset eivät välttämättä vielä pukahda montaakaan sanaa, mutta heidän katseensa voi kertoa enemmän kuin tuhat sanaa. Eräs taapero joutui erittäin hämmentävään tilanteeseen tavatessaan ensimmäistä kertaa isänsä identtisen kaksoisveljen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

YouTube-videolla tytön nähdään räväyttävän silmänsä auki, kun hän näkee ensimmäistä kertaa setänsä. Lapsi ei selvästikään tiedä, mitä ajatella kahdesta samannäköisestä ”isästä”. Miehet purskahtavat nauruun, kun taapero mittailee molempia katsellaan epäilevästi.

Joskus kaksosten syntymässä tapahtuu hassuja asioita. Kerroimme äskettäin kaksostytöistä Gabriellasta ja Sofiasta, jotka syntyivät vuoden vaihteessa. Ensimmäiseksi ulos tullut syntyikin vuoden 2013, ja toiseksi tullut vuoden 2014 puolella.