Maailman kärsivällisin mopsi? Kissan provokaatio ei onnistunut

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Pentumainen käytös on eläinlajista riippumatta usein leikkisää ja välillä jopa villiä. Kissan- ja koiranpennut kisailevat monesti keskenään YouTube-videoilla innostuksen vallassa. Mutta entäpä jos vastassa on vanhempi eläinmaailman edustaja?

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt eräälle herttaiselle videolle on päätynyt varttuneen mopsin ja kissanpennun kohtaaminen. Koira on tyynen rauhallinen, kun pikkumirri hyökkäilee leikkisästi sen kimppuun saalistukset mielessä. Otus näyttää jopa hivenen kyllästyneeltä ja kärsivältä katsahtaessaan ajoittain kameran takana häärivään, huvittuneeseen omistajaan.

Kärsivällisyydestä mopsi saa kuitenkin täydet pisteet, sillä se ei näytä hermostumisen merkkejä, vaan kestää hiljaisesti pennun rasittavat leikkiyritykset. Pentuleikeistä on levinnyt verkossa muitakin hulvattomia videoita. Kerroimme taannoin esimerkiksi koiranpennuista, jotka ottivat yhteen ovistoppareiden kanssa, ja haukkuivat sekä murisivat niille tuloksetta.