Eeppinen video: Opiskelija tanssi Kiinan läpi 100 päivässä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monet tavikset ovat innostuneet matkailusta, ja kansa dokumentoi usein reissujaan mielikuvituksellisella tavalla. Verkosta voi lukea esimerkiksi matkablogeja, joissa henkilö kuvien ja kertomustensa kautta kertoo muille kokemistaan elämyksistä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt eräs opiskelijanuorukainen on innostunut kuvaamaan videomateriaalia Kiinan matkaltaan. Sata päivää vieraassa maassa viettänyt Jake Gaba halusi tehdä retkestään ikimuistoisen ja kuvasi musiikillisen matkavideon, jossa kuullaan Bruno Marsin Treasure-kappale.

Dartmouthin yliopistossa opiskelevan miehen mielestä pelkkä dokumentointi ei riittänyt, vaan video vaati tanssimista. Hän matkusti eri puolilla Kiinaa, ja materiaalia löytyy esimerkiksi Pekingistä, Chengdusta Tiibetistä ja Shanghaista. Upeaa ja svengaavaa, eikö totta?