Mies putosi kaupan katosta läpi – ällistyttävä reaktio videolle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Verkkovideolle päätyy välillä tilanteita, jotka ovat kuin suoraan suosikkielokuvan käsikirjoituksesta. Nyt tällainen koominen tapaus sattui esimerkiksi eräässä golf-kaupassa, jossa valvontakamera tallensi yllättävän onnettomuuden.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Eräs mies nimittäin putosi yllättäen kaupan katon läpi. Kyseessä oli mitä ilmeisimmin työntekijä, joka jäi makaamaan maahan vauhdikkaan laskunsa jälkeen. Työkaveri tervehtii miestä ilmalennon jälkeen tyynesti, ja pudonnut herra vastasi samalla rauhalllisuudella.

Mies yritti nousta istumaan paikaltaan, mutta hänet komennettiin takaisin maahan. Onnettomuuden uhri palasi koomisesti samaan asentoon, jossa hän oli putoamisensa jälkeen. Tilanne oli kuin komediaelokuvasta. Kaiken perusteella kyseinen mies ei tainnut olla kovinkaan pahasti loukkaantunut.