Johnny Depp ja Amber Heard kihloihin?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywoodin tunnetuimpiin näyttelijöihin lukeutuva Johnny Depp erosi vuonna 2012 pitkäaikaisesta kumppanistaan, Vanessa Paradisista. Sittemmin hän löysi kainaloonsa 27-vuotiaan Amber Heardin, jonka Depp tapasi Rommipäiväkirja-elokuvan kuvauksissa.

splash_amberheard_18012012a.png

Nyt Johnny Deppin ja Amber Heardin on huhuttu menneen kihloihin. Syynä on Amberin vasemman käden nimettömässä sormessa ollut timanttisormus, jonka tarkkasilmäinen paparazzi onnistui huomaamaan näyttelijättären peittely-yrityksistä huolimatta. Näyttelijäpariskunnan edustajat eivät ole toistaiseksi vastanneet E! Online -sivuston kyselyihin mahdollisesta kihlautumisesta.

Teksasista kotoisin oleva Amber Heard on tullut vuosien varrella tunnetuksi muun muassa Zombieland ja Jonesin perhe -elokuvista. Heardilla on ollut kysyntää tänäkin vuonna, sillä hänellä on parhaillaan kesken useita elokuvaprojekteja. Tänä vuonna elokuvateattereihin saapuvat neitokaisen Paranoia ja Machete Kills -elokuvat.