Pikkutaapero halusi muffinsseja – teki sen ihastuttavalla tavalla selväksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monet äidit ovat suorastaan neuroottisen huolestuneita siitä, että heidän taaperoikäiset muksunsa saavat varmasti tarpeeksi terveellistä ruokaa. Huoli on joskus ihan paikallaan, sillä vauvanruoissa saattaa olla allergisoivia aineksia.

YouTube
YouTube

Päivän menu on kuitenkin aivan toinen, jos asiaa kysytään piltiltä itseltään. Nyt verkkovideolla nähdään hurmaavasti hymyilevä Juliet, jolta äiti tiedustelee ruokaehdotuksia päivälliseksi. Pikkuneito haluaa muffinsseja, eikä peittele ajatuksiaan vanhemmalta.

Äiti ehdottaa hänelle terveellisiä ruokia, kun taas pellavapää palaa takaisin lempiaiheeseensa. Taaperon säteilevä hymy saattaa toimia hurmauskeinona, mutta katsojalle ei kuitenkaan selviä, saako muksu tahtonsa periksi.