Ongelmia suuhygieniassa? Uutuustuote tarjoaa kaivatun avun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nykyisin lähes kaikki kodin esineet voidaan tavalla tai toisella kytkeä älypuhelimeen erilaisten sovellusten kautta. Olemme kertoneet puhelimella kontrolloitavista lukoista, ovikelloista ja jopa potkupuvuista. Nyt markkinoille on tullut puhelimen kanssa kommunikoiva älyhammasharja.

Kolibree
Kolibree

Hammasharjaan kytketyt anturit kertovat käyttäjälleen, kauan hän on harjannut hampaita, kuinka hyvin ja minkälaisella kuviolla. Koko komeus näytetään raporttina puhelimen näytöllä hammasharjan sovelluksen avulla. Kolibree-hammasharja ottaa puhelinyhteyden Bluetoothilla.

Kyseessä on tavallaan virtuaalinen hammaslääkäri, joka pitää huolta ihmisen suuhygieniasta. Sen lisäksi, että sovellus raportoi, antaa se myös vinkkejä hampaiden parempaan hoitamiseen. Hammasharjaohjelman voi liittää myös muihin puhelimen sovelluksiin, kuten peleihin, jolloin harja toimii eräänlaisena kauko-ohjaimena.Hammasharja tulee myyntiin tämän vuoden aikana, Associated Press raportoi.