Puhuva siperianhusky naurattaa – ei halunnut ulkoaitaukseen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monet koiranomistajat tietävät tilanteen, jossa oma karvakorva pitäisi viedä esimerkiksi suihkuun tai lääkärille, ja otus tuntuu aistivan hämmästyttävän hyvin, missä mennään. Reaktio on usein se, että koira jämähtää paikalleen kuin naulittuna, eikä suostu liikkumaan senttiäkään.

YouTube
YouTube

Nyt vastaava tilanne on saatu tallennettua YouTube-videolle ja lopputulos on koominen. Isäntä haluaa viedä siperianhuskynsä, Blazen, kenneliin, mutta koira on asiasta eri mieltä. Noin vuoden ikäinen hurtta makaa maassa hievahtamatta.

Kun isäntä pyytää sitä liikkumaan, otus urisee takaisin. Sen äännähdykset kuulostavat tunteellisilta, eikä koira tunnu haluavan antaa periksi. Jos koirien ulvahdukset kuulostavat ihmiskorvaan välillä eläimen puheelta, kyseisellä videolla kuullaan siitä hyvä esimerkki.