9-vuotias tyttö päästettiin levytysstudioon – uskomaton tulos videolle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Aika ajoin YouTube-palveluun päätyy videoita, joissa nähdään huimia lapsilahjakkuuksia. Eräs heistä on torontolainen yhdeksänvuotias Annelise, joka tekee joka vuosi perheelleen joululevyn sulattaakseen heidän sydämensä.

YouTube
YouTube

Tänä vuonna Annelise on laulanut joululaulujen lisäksi myös Let It Go -kappaleen, joka kuullaan Idina Menzelin laulamana Frozen-animaatioelokuvassa. Lapsen lauluääni kantaa koko kappaleen ajan hämmästyttävällä kirkkaudella.

Hän osoittaa olevansa upea kyky, joka menestyisi todennäköisesti loistavasti tämän hetken kykyjenetsintäohjelmissa. Annelisen ääni on paljon tämän ikävuosia kypsempi ja yltää väreitä aiheuttavaan tulkintaan. Tämän huikeampaa esitystä on vaikea löytää ensihätään.