Kuvottava addiktio! Nainen pureskelee käytettyjä vaippoja

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Addiktioita on moneen makuun, ja jotkut niistä liittyvät jopa ihmisulosteeseen. Kerroimme taannoin eräästä naisesta, joka joi omaa virtsaansa ja käytti sitä esimerkiksi silmämunien puhdistamiseen. 22-vuotias Keyshia on vähintään yhtä yllättävä tapaus.

YouTube
YouTube

Nainen on nimittäin riippuvainen käytettyjen vaippojen pureskelusta ja haistelemisesta. New Yorkista kotoisin oleva nainen kertoi addiktiostaan TLC-kanavan My Strange Addiction -ohjelmassa, jossa hän paljasti nauttivansa vaipasta eniten, jos siinä oli todella paljon virtsaa. Keyshia kantaa hajuvaippoja mukanaan minne tahansa meneekin.

Keyshia joutuu kohtaamaan ohjelmassa oudon pakkomielteensä ja puhumaan siitä, koska hän on raskaana, eikä kihlattu hyväksy tämän kummallisia mielihaluja. Nainen hankkii likaiset vaippansa ystäviltä ja joskus jopa tuntemattomilta ihmisiltä.