Pilailija iski chat-palveluun – julkaisi tuloksen verkossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Internetin keskustelupalstoilla tapaa monenlaisia vapaita ajattelijoita. Osan elämäntyö näyttää olevan tuntemattomien ihmisten provosointi. Monissa chat-keskusteluissa saattaa tällaisen käytöksen takia olla uskomattomia käänteitä.

YouTube
YouTube

Nyt verkkovideolle on päätynyt nettitähti Joe Santagato, joka kiusasi pilailumielessä tuntemattomia ihmisiä lukuisten chat-keskusteluiden aikana. Mies on pukenut päähänsä blondin peruukin ja hän heittää keskustelukumppaneilleen provosoivaa jutunjuurta.

Mies muun muassa vitsailee eräälle miehelle tämän näyttävän isoisältä, ja pyytää tältä juttuja Yhdysvaltain sisällissodasta. Santagato myös huomauttaa toista miestä tämän suurehkosta nenästä, jolla hän voi ”haistaa”, mitä keskustelukumppani on sanomassa. Keskustelukumppanin reaktio on helppo arvata.