Teinitähti Tuuli tekee nyt paluun 15-vuotiaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Salaisuudet-debyyttialbumin vuonna 2012 julkaissut Tuuli on viettänyt viime kuukaudet studiossa valmistellen uutta albumiaan. Levyn ensimmäinen singlelohkaisu on Joonas Angerian ja Axel Ehnströmin säveltämä Nuoruus on ikuinen –kappale.

Tuulin tuleva albumi julkaistaan myöhemmin tänä vuonna. Tuuli esittää Nuoruus on ikuinen –kappaleen Tartu mikkiin-ohjelmassa 24. tammikuuta. Kevään 2013 aikana Tuulin elämää seurattiin Ava-kanavalla Rakas päiväkirjani –dokumenttisarjassa ja syksyllä Tuuli esiintyi esimerkiksi Voice Kids- ja Tanssii Tähtien kanssa –ohjelmissa sekä Unelmille siivet -konsertissa.

Tuuli on nuoreen ikäänsä nähden saavuttanut poikkeuksellisen suuren suosion Suomessa. Raikkaita ja energisiä popkappaleita esittävä Tuuli nousi koko kansan tietoisuuteen toukokuussa 2012, kun Salaisuudet -debyyttisingle keräsi yli kaksi miljoonaa katselukertaa. Salaisuudet-singleä seurasi suosittu Paljon onnea vaan -kappale ja elokuussa julkaistu Salaisuudet-debyyttialbumi.