Lucy tihkuu glamouria – tiimalasivartalo kovan treenin tulos

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Lopetettuaan näyttelemisen supersuositussa brittiläisessä TOWIE-sarjassa Lucy Mecklenburgh on keskittynyt enemmän bisneksiin. Neitokainen perusti muun muassa oman Lucy’s-nimisen putiikin Essexiin. Kukapa muu olisi parempi mainos kaupalle kuin tähti itse?

22-vuotias kaunotar poseerasi nyt oman kauppansa vetimet yllään ja julkaisi lumoavan kuvan Twitter ja Instagram -blogeissaan. Otoksissa Lucylla on yllään muun muassa punainen leninki, joka korostaa neitokaisen tiimalasivartaloa.

Erottuaan entisestä kihlatustaan Mario Falconesta viime vuoden huhtikuussa Mecklenburgh on treenannut ahkerasti. Hän kertoi saaneensa paljon kysymyksiä ihmisiltä, miten pitää yllä upeaa ulkomuotoaan. Lucy on perustanut oman nettisivun, jossa kertoo fitness-tottumuksistaan. Hänestä terveellinen ruoka ja säännöllinen treeni tekevät tehtävänsä.