Yllytyshullut söivät kaktuksia – tuskanhuudot videolle!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen erämaat ja aavikot ovat täynnä kaktuskasveja. Kasvit tunnistetaan etenkin niiden piikeistä, jotka suojaavat kasveja eläimiltä. Kaktusta pidetään perinteisesti helppohoitoisena kasvina, ja sitä käytetään monipuolisesti myös ruoanlaitossa.

YouTube
YouTube

Harvoin kukaan lähtee syömään raakaa kaktusta sellaisenaan ja ruukusta suoraan. Nyt sekin ihme on nähty, sillä YouTubessa nähdään video, jolla miehet pistelevät piikikkäitä kasveja poskeensa. Suurin osa kokelaista huutaa aterioidessaan, mutta lopulta losangelesilainen järkäle näyttää esimerkkiä kaktusaterioinnista.

Hän on varannut itselleen kaksi kaktusta ja eniten tuskaa tuottaa kaktuspalan nielaiseminen. Huvittavan hankkeesta tekee se, että mies syö piikikkään kasvin omasta ja vapaasta tahdostaan ilman, että hän olisi lyönyt vetoa tai saisi syömisestä jonkinlaisen korvauksen. Meitä on moneen junaan, ja toiset jäävät nähtävästi asemalle. Älkää kokeilko tätä kotona.