Tässä naisten silmä lepää: Kunto-ohjaajalla täydellinen miesvartalo!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Elokuvatähti Angelina Jolie on nähty viime vuosina punaisella matolla varsin hoikassa kunnossa. Joskus lehdet ovat arvuutelleet sitä, onko tähden vartalo päässyt liiankin laihaan kuntoon. Kuten muutkin Hollywood-tähdet, Angelina on palkannut oman kunto-ohjaajansa.

Paparazzit ikuistivat äskettäin kunto-ohjaaja Luke Hinesin Australian Bondi Beachilla. Mies oli uimahousuissaan varsinainen kreikkalainen jumala ja ilo naisen silmille. Venyttelevä sporttiuros oli kuin jäntevä kissaeläin ruskettuneine lihaksineen. Jolie saanee komistusta katsellessaan lisäpontta vatsalihaksiin ja kyykkyihin.

39-vuotias Angelina Jolie esittää seuraavaksi elokuviin tulevassa Maleficent-elokuvassa Disneyn tuttua Pahatar-hahmoa. Nainen on onnistuttu muuntamaan täydelliseksi rooliaan varten meikin avulla. Näyttelijätär tunnetaan esimerkiksi rooleistaan elokuvissa Aleksanteri, Mr. & Mrs. Smith, Beowulf, Wanted, Salt ja The Tourist.