Odottamaton näky: LLL-kokoiset silikonit toimivat myös lamppuna

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen realitytähti Lacey Wildd on saanut runsaasti julkisuutta massiivisen rintavarustuksensa ansiosta. LLL-kokoisten silikonien omistaja näyttää muotojensa ansiosta melko luonnottomalta ja herättää huomiota kadulla minne tahansa meneekin.

YouTube
YouTube

Nainen pyrkii parhaillaan keräämään rahaa QQQ-kokoisiin palloihin, vaikka 12 kertaa operoitu tähti onkin ”kävelevä aikapommi” riskaabelin elämäntyylinsä takia. Nyt Lacey nähdään TLC-kanavan My Strange Addiction -ohjelmassa esittelemässä avujaan. Hän esittelee taitojaan, jotka ovat mahdollisia vain jättikokoisten rintojen ansiosta.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Wildd pystyy esimerkiksi tarjoilemaan viinilasista juotavaa rintojensa päällä tasapainotellen. Hänen rintansa lisäksi hehkuvat pimeässä, kun niiden läpi suuntaa taskulampun. Suurista ryntäistä on myös haittaa, koska ne haittaavat perheenäidin nukkumista. Omat lapset joutuvat halaamaan äitiään varoen, etteivät joutuisi silikonien liiskaamaksi.

Kuva: Splash
Kuva: Splash