Onko tämä tosiaan Arnold Schwarzenegger?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 1968 Yhdysvaltoihin Itävallasta muuttanut Arnold Schwarzenegger on voittanut kehonrakennuksen arvostetuimman Mr. Olympia -kilpailun seitsemän kertaa. Lisäksi hän toimi Kalifornian kuvernöörinä vuosina 2003-2011. Hänet tunnetaan kuitenkin ensisijaisesti yhtenä Hollywoodin suurimmista toimintatähdistä.

YouTube
YouTube

Nyt Arnold Schwarzenegger nähdään ehkä uransa erikoisimmassa roolissa. 66-vuotias näyttelijä esiintyy Bud Light -oluen mainoksessa, jossa hän valmistautuu pelaamaan pingistä. Toimintatähdellä on päällään 1980-luvun tyyliset verkkarit ja pitkä peruukki.

Mainos tullaan esittämään Yhdysvalloissa 2. helmikuuta järjestettävän Super Bowl -pelin mainostauolle, joka on yksi tärkeimmistä mainospaikoista maan televisiossa. Arnold Schwarzeneggerille onkin Page Six -lehden mukaan maksettu mainoksesta kolmen miljoonan dollarin, eli noin 2,2 miljoonan euron arvoinen palkkio.

Taannoin internetissä levisi video, joka koosti kaikki Arnold Schwarzeneggerin esittämien hahmojen valkokankaalla suorittaneet tapot. Näitä oli kertynyt yhteensä 509 ihmisen ja eläimen verran, ja videokooste kestääkin lähes puoli tuntia. Eniten Arnold laittaa vastustajiaan kylmäksi 80-luvun toimintaseikkailuissa, erityisesti Commando-elokuvan ikimuistoisessa lopputaistelussa.