Mullistava herätyskello naisille: Surisee aamulla jalkovälissä – aiheuttaa snorgasmin

Digi Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Herätyskellojen maailmassa ei ole tapahtunut vuosikymmeniin juurikaan teknisiä uudistuksia, ellei sellaisena pidetä herätysten siirtymistä kännyköihin. Nyt alalle on kuitenkin tullut mielenkiintoinen uutuus Little Rooster, joka on tosin suunnattu ainoastaan naisten käyttöön.

Little Rooster
Little Rooster

Little Rooster on poikkeuksellisen mukava tapa herätä, sillä se on laite, joka surisee haluttuun aikaan naisen jalkovälissä. Yhdysvalloissa 69 dollaria maksavan tuoteuutuuden perusajatuksena on tuottaa naiselle herätyksen yhteydessä mielihyvää, jota hän odottaa innokkaasti jo nukkumaan mennessään. Mitään osaa ei työnnetä naisen sisään, vaan laite sijoitetaan jalkojen väliin alushousuihin. Laitteessa on kuitenkin Snorgasm-asetus, joka voi johtaa jopa orgasmiin.