Nainen huomasi puistossa pianon – mitä sitten tapahtui oli taianomaista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miehen ikään viime vuonna ehtinyt Pharrell Williams on tuttu nimi musiikkipiireistä, sillä hän on ollut mukana useilla eturivin artistien kappaleilla. Kerroimme viime vuonna miehen musiikkivideoprojektista, jossa esitetään Happy-kappaletta vuorokauden ympäri.

YouTube
YouTube

Happy-kappale on Itse ilkimys 2 -elokuvan soundtrackilta löytyvä iloinen laulu, joka on tänä vuonna saavuttanut listojen kärkisijoja monessa maassa. Nyt YouTubessa on julkastu video, jolla näytetään Gillian Cosgriffin versio kappaleesta. Hän istuu kadulle sijoitetun pianon ääreen ja ryhtyy soittamaan versiotaan taidokkaasti pienen bändin kera. Piano on tarkoitettu kaikkien ohikulkijoiden käyttöön ja se on osa taiteilija Luke Jerramin Play Me, I’m Yours -taideteosta.

40-vuotiaan Pharrell Williamsin nimi vilahti viime vuonna ainakin Daft Punkin hittibiiseillä sekä Robin Thicken esittämällä kohukappale Blurred Linesilla. Hän teki musiikkialan historiaa esittämällä verkossa ensimmäisen kerran maailmassa 24 tuntia kestävää musiikkivideota.