8-vuotias tanssitaituri villitsi Intian Talentissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Toisinaan median otsikoihin nousee lapsivirtuooseja, jotka hallitsevat jonkin taidon täydellisesti. Näitä mestariyksilöitä haetaan muun muassa erilaisten talenttiohjelmien kautta, ja nyt kyntensä näyttää kahdeksanvuotias tanssitaituri Intiasta.

YouTube
YouTube

India’s Got Talent -realitysarjassa metsästetään erilaisia kykyjä muusikoista tanssijoihin. Nyt maailmalla ihastuttaa villin poikalapsen hulvaton tanssiesitys, joka saa myös ohjelman tuomariston haukkomaan happea. Ruskeaan univormuun pukeutunut poika saapuu lavalle näyttävästi pikkumopedilla aurinkolasit tyylikkäästi päässä.

Koko show käynnistyy lennokkaasti akrobaattisilla liikkeillä sujahtaen robottimaisiin askelkuvioihin. Lopulta ipana ketkuttaa vartaloaan aivan tuomariston pöydän edessä saaden huimat suosionosoitukset. Esityksen tähtenä loistava Akshat Singh on varmasti kilpailussa mukana loppumetreille saakka. Tämä on aitoa viihdettä.