Mies koukussa muovipusseihin – syönyt jo 60 000 pussia!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ihmisten lempiruoat ovat monesti mukava jutustelun aihe. 23-vuotiaan Robertin tapauksessa keskustelijoiden ilmeet muuttuvat yleensä nopeasti, kun hän kertoo kulinaristisen intohimonsa kohteen. Mies nimittäin rakastaa ahmia muovipusseja.

YouTube
YouTube

Oaklandista, Tennesseestä, kotoisin oleva Robert on syönyt tähän mennessä 60.000 pussia. Hän nautiskelee päivittäin yhden aamupalaksi. My Strange Addiction -ohjelmassa mies paljastaa pussien maun vaihtelevan värin mukaan. Eniten hän pitää sinisistä muovipusseista.

On luonnollista, että Robert tarvitsee elääkseen myös tavallista ruokaa, mutta hän on huomannut pystyvänsä elämään mainiosti jopa puolitoista päivää pelkällä muoviruoalla. Lääkärit ovat Female First -sivuston mukaan varoittaneet addiktia tämän riippuvuuden vaarallisuudesta, ja hän on luvannut kihlatulleen Ashleylle lopettavansa huonon tavan ennen parin tulevia häitä.