Hyvät hyssykät! Pikkupoika rokkaa rajummin kuin metallifanit

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lapset saattavat saada itkupotkuraivareita kauppareissuilla siksi, että ostoskärryihin ei mene heidän haluamiaan leluja tai herkkuja. Joskus vanhemmat joutuvat jopa jättämään ostosreissun kesken ja kantamaan lapsensa autoon jäähylle.

YouTube
YouTube

Nyt verkkoon on ladattu video, jolla nähdään ostoskeskuksen lattialla örisevä pikkupoika. Video on kuvattu venäläisen kaupan elektroniikkaosastolla ja lapsella on päässään musiikkia toistavat kuulokkeet. Hänen korviinsa kantautuu ilmeisesti rankempaa rokkia, joten ipana myös käyttäytyy sen mukaisesti.

Musiikin vietäväksi heittäytyneen lapsen äiti saapuu nolostuneena paikalle. Äiti kysyy lapselta, minne hän on laittanut vaatteensa, niin pikkumies vastaa, että viereiseen pesukoneeseen. Huoltaja ottaa vaatteet pois pesukoneesta ja raahaa musakuuntelijan pois muiden asiakkaiden tuijottaessa. Tenavasta tulee todennäköisesti hetkeksi internetin suosituin vekara.