Joanna Krupan niukka asu antoi illuusion alastomuudesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa AVA-kanavalla esitettävästä The Real Housewives of Miami -sarjasta tuttu mallikaunotar Joanna Krupa meni viime kesänä naimisiin bisnesmies Romain Zagon kanssa. Vuodenvaihteen tienoilla Joanna on poseerannut taas tavallista enemmän julkkisjuhlissa ja säväyttänyt rohkeilla asuillaan.

Nyt Joanna on varastanut show’n VH1-televisiokanavan Grammy-gaalan etkojuhlissa Los Angelesissa. Kaunotar asteli nimittäin punaiselle matolle hyvin paljastavassa asussa, joka antoi katsojalle illuusion alastomuudesta. Luonnollisestikaan iltapuvun alla ei ollut lainkaan alusvaatteita.

Joanna Krupa toivoo saavansa joskus kaksoset. Mieluiten tähti haluaisi sekä pojan että tytön. The Real Housewives of Beverly Hills -sarjassa neitokaisen on nähty riitelevän viime aikoina entisen parhaan ystävänsä Lisa Hochsteinin ja Brandi Glanvillen kanssa. Hänen oma suhteensa on sekin ollut myrskyisä, mutta tällä hetkellä suhde vaikuttaa olevan jo paremmassa kunnossa.