BANG! Koirat kaatuvat kuvitteellisesta luodista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eläinlajeissa on yksilöitä, jotka osaavat mestarinäyttelemisen jalon taidon. Etenkin koirat kunnostautuvat tällä saralla, mikäli ne ovat tehneet jotain pahaa ja jäävät siitä kiinni. Tassujaloille voi myös opettaa erilaisia temppuja, ja siihen myös nyt esiteltävä videokooste perustuu.

YouTube
YouTube

Taitavat koirat osaavat esittää kuollutta, kun omistaja laukaisee kuvitteellisen aseen niitä kohti. Kun koiraa osoittaa sormipyssyllä ja painaa liipasinta, kaatuu koulutettu hauva maahan lähes liikkumattomana. Taidokkaista esityksistä koottu videoesitys on huimaa huvia.

Osa koiristaa mätkähtää maahan suorilta jaloilta ja toiset lisäävät esitykseensä myös äänitehostetta haukkumalla tai ulvomalla. Karvakuonojen suoritukset ovat Oscar-pystin arvoisia. Nauruhermoja kutkuttava video on oiva piristysruiske talvi-iltojen ratoksi.