Mies leikkeli itsestään Justin Bieberin kopion – tältä näyttää nyt

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu toisinaan uutisia ihmisistä, jotka ovat maksaneet omaisuuksia näyttääkseen esimerkiksi idoliltaan. Yksi tällaisista tapauksista on Toby Sheldon, jota voi melko hyvällä syyllä kuvailla Justin Bieberin pakkomielteiseksi faniksi. Mies on läpikäynyt lukuisia kauneusleikkauksia näyttääkseen idoliltaan.

Nyt Toby Sheldonin kerrotaan julkaisevan Justified-nimisen musiikkikappaleen, jota Splash News -uutistoimisto kuvailee tietenkin kunnianosoitukseksi Justin Bieberille. Miehen mukaan hän haluaa kappaleellaan kertoa, kuinka syvää hänen poptähteen kohdistuvan ihailunsa taso on. Toby haluaa myös välittää hengentuotteella sitä hyvän olon tunnetta, jota idolinsa nuorekkaiden piirteiden jakaminen tuo hänelle.

Toby Sheldonin Justified-kappaleella vierailee Adam Barta -niminen dance-artisti. Oletettavasti tajunnan räjäyttävää musiikkielämystä kuvaillaan euro-popin ja amerikkalaisen dance-musiikin välimuodoksi, jossa on vahvoja vaikutteita myös techno-musiikista.

Kerroimme aikaisemmin Toby Sheldonin haluavan näyttää idoliltaan, kanadalaiselta pop-sensaatio Justin Bieberiltä, ja on ollut valmis sijoittamaan siihen valtavan määrän rahaa. Viiden vuoden aikana operaatiot ovat tulleet maksamaan hänelle peräti 100.000 dollaria. Säveltäjänä työskentelevä mies halusi erityisesti Bieberin silmät ja hymyn. Lopputuloksesta voi tosin olla montaa mieltä, sillä miehen nykyinen olemus tuo väkisinkin mieleen lähinnä kauhuelokuvien hahmot.