Veljekset kuvasivat lapsuuskuvansa uudelleen aikuisina

Lifestyle · Stara.fi

Olemme viime aikoina kertoneet useammastakin projektista, joissa nyt jo aikuiset ihmiset ovat kuvanneet omat lapsuuskuvansa uudelleen mahdollisimman autenttisina. Nyt tähän sarjaan saadaan uusi tulokas veljeksistä, jotka ovat tehneet upeaa työtä omissa kuvissaan.

Kuva: Then-and-now-photos.tumblr.com
Kuva: Then-and-now-photos.tumblr.com

Luxtonin veljekset päättivät kuvata uudelleen koko joukon vanhoja lapsuuskuviaan ja lavastaa kuvat mahdollisimman lähelle alkuperäisiä. Osassa kuvista mukana on myös esimerkiksi veljesten isä ja jopa koira. Lopputuloksesta tehtiin joulukalenteri, joka annettiin veljesten äidille muistoksi lapsuuden upeista vuosista ja kokemuksista. Kuvat julkaistiin myös veljesten verkkosivuilla osoitteessa Then-and-now-photos.tumblr.com.