Kardashian karisti viimeisetkin vauvakilot – bikinivartalo kuin ennen raskautta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltain ehkä tämän hetken tunnetuimpaan realityperheeseen kuuluva Kourtney Kardashian on muiden perheenjäsenten lailla tullut tutuksi Rikkaat Kardashianit -sarjan kautta. Taannoin Kourtney ja hänen lastensa isä Scott Disick saivat houkuttelevan tarjouksen omasta realitysarjasta.

Kourtney on yrittänyt viime aikoina pudottaa raskauskilojaan, ja nyt hän onkin onnistunut urakassaan. Kourtney näyttää tuoreissa Meksikossa ikuistetuissa lomakuvissa yhtä upealta bikineissä kuin ennen raskauttaan. Mukana lomalla oli myös Penelope-tytär.

Kourtney Kardashian on pysytellyt viime aikoina pois julkisuudesta kameroiden seuratessa hänen raskaana olevaa Kim-sisartaan. Sisko ja tämän miesystävä Kanye West saivat äskettäin esikoisensa, jota ei ole vielä esitelty julkisuudessa. Aiemmin Kim kertoi, ettei pienokaista tulla juuri näkemään julkisuudessa.