AMG-ökymersu aiheutti palohälytyksen – kumi paloi liiankin kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Luksusautojen hevosvoimat ovat usein huomattavan ylimitoitettuja todelliseen tarpeeseen esimerkiksi suurkaupungin keskustoissa. Lamborghinien ja Ferrareiden lisäksi tähän sarjaan lukeutuu myös ainakin oheisella videolla nähtävä Mercedes-Benz C 63 AMG, joka aiheutti Lontoossa palohälytyksen.

YouTube
YouTube

Eilen YouTubessa julkaistulla videolla nähdään miten yönmusta ökyauto kaahaa ensin autohallissa ja sen poistumisluiskalla, kunnes sen kuljettaja päättää polttaa hieman rengasta lippuluukulla. Tempaus onnistuu näyttävästi, mutta kuljettaja ei mahdollisesti ymmärtänyt tekonsa seurauksia. Sankka savu nimittäin levisi koko autohalliin ja aiheutti siellä palohälytyksen.

Samalla YouTube-kanavalla julkaistiin muutama päivä sitten video hyvin poikkeuksellisesta tapauksesta, jossa Lamborghini Aventador takavarikoitiin ja vietiin odottamaan omistajaansa varikolle. Erityisesti ihmetystä on herättänyt tapa, jolla huippukallis ökyauto otettiin haltuun.