Toivottavasti et herää huomenna tällä tavalla – älyttömimmät tapaukset videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksi käytännön pilailun yleisimmistä muodoista on herättää esimerkiksi krapulaansa pois nukkuva kaveri ärsyttävillä, pelottavilla tai rajuilla keinoilla. Näissä jekuissa nauru on usein taattua – paitsi tietenkin pilan kohteeksi joutuvalle osapuolelle.

YouTube
YouTube

Nyt hauskimpia ja rajuimpia videolle päätyneitä herätyspiloja on kerätty Youtuben UsaVine / Fail Channel -kanavan koosteeseen. Mukaan mahtuu niin kovilla äänillä toteutettuja herätyksiä, kermakakkutempauksia, pieruhuumoria kuin klassisia säikäytyiksiäkin.

Osa videolla nähtävistä herätyspiloista on potentiaalisesti vaarallisia. Esimerkiksi moottorisahalla toteutettavat säikytykset saattaisivat pahimmillaan johtaa onnettomuuksiin. Tempauksia ei välttämättä suositellakaan toistettavan kotona – jos ei muuten, niin ystävyyssuhteiden säilyttämisen vuoksi.