Suomalaiskappale Kylie Minoguen uudella levyllä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin naisartisteihin lukeutuva Kylie julkaisee uuden albumin Kiss Me Once 14. maaliskuuta. Levyllä on mukana myös suomalaisväriä, sillä MGI:n, eli Henri Lanzin, kappale Les Sex on mukana albumilla.

Kiss Me Once on Kylien ensimmäinen studioalbumi sitten vuonna 2010 julkaistun Aphrodite-albumin. Albumin vastaavana tuottajana on toiminut Kylien lisäksi Sia, joka on myös kirjoittanut albumin nimikkokappaleen. Albumilla Kylie on tehnyt yhteistyötä myös Pharrell Williamsin kanssa, joka on kirjoittanut ja tuottanut kappaleen I Was Gonna Cancel.

Tuottajina levyllä kuullaan lisäksi Ariel Rechtshaid kappaleessa If Only, MNEK kappaleessa Feels So Good ja Greg Kurstin bonusbiisissä Sleeping With The Enemy. Suomalainen MGI on siis päässyt mukaan kovaan tuottajajoukkoon.

Kylie Minoguen uusiin aluevaltauksiin kuuluu tuomarointi The Voice UK TV-ohjelmassa, joka alkoi muutama viikko sitten. Hän tulee myös toimimaan tuomarina The Voice Australiassa, jonka kuvaukset alkavat myöhemmin tänä vuonna.