Leijona yllätti reportterin – vähemmästäkin säikähtäisi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Leijonat ovat upeita ja uljaita eläimiä villinä luonnossa, eikä niiden voimaa sovi aliarvioda. Kerroimme taannoin eräästä tutkijasta, joka ystävystyi petoeläinten kanssa, kun vietti niiden seurassa aikaa Afrikan savannilla. Nyt verkkovideolle päätyi tilanne Pohjois-Alabaman yliopistolta.

YouTube
YouTube

Reportteri Marie Waxel yllättyi perinpohjin, kun kesken hänen juontonsa paikalle ilmestyi vaaniva petoeläin. Nainen selosti tarinaansa aivan leijonahäkkien vierellä ja puhui kameralle siitä, miten eläimiä pidettiin yliopiston maskotteina.

Videolle tallentuivat häntä kohti hiipivän kissapedon liikkeet. Ei mennyt kauaakaan, kun otus oli aivan hänen vieressän, ja Waxel säikähti toden teolla. Onneksi Una-nimisen leijonan ja WAFF TV -kanavan toimittajan välissä oli tukeva häkki.