Aikakoneen Sani tekee paluun soolouralle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aikakone-yhtyeestä 1990-luvulla tunnetuksi tullut Sani tekee paluun soolouralle uuden materiaalin myötä. Ensimmäisen singlen Versoava juuri on säveltänyt Janne Saksa ja sanoitus on Topi Salmen käsialaa.

– Versoava juuri kappale on henkilökohtaisin mitä olen ikinä laulanut. Viime vuodet ovat olleet vaiherikkaat niin hyvässä kuin pahassa, ja oli äärimmäisen helppoa samaistua laulun tekstiin. Me elämme joka hetki osaksi sadun maailmassa, osaksi kuilun partaalla, Sani kertoo.

Edeltävästä soololevystä Pedon kynnet on vierähtänyt aikaa jo kuusi vuotta. Sanin sanoittamia kappaleita Aikakoneen riveissä ovat muun muassa Odota, Tuhat yötä, Neiti Groove. Sani on sanoittanut ja säveltänyt myös eri artisteille, kuten Suvi Teräsniskalle, Samuli Edelmannille ja Tapani Kansalle. Hänet on lisäksi palkittu Vuoden tulokas-, Vuoden sävellys- ja Vuoden yhtye Emma-palkinnoilla.