Musiikkifanin unelma! Lisälaite muuttaa farkut sähkörummuiksi

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonilla ihmisillä on tapana rummuttaa jalkojaan pitkin päivää erilaissa tilanteissa niin kotona ja työpaikalla kuin ravintolassa ja autossakin. Nyt tällaisille arkirumpaleille on kehitetty todella osuva uutuuskeksintö DrumPants, joka muuttaa farmarihousut sähkörummuiksi.

Drumpants.com
Drumpants.com

DrumPants on lisälaite, joka työnnetään housujen sisään ja joka muuttaa eri kohtiin tehdyt taputukset eri rumpusoundeiksi. Laitteen tuottamaa musiikkia voi kuunnella joko kuulokkeilla tai siihen voi kanssaihmisten iloksi liittää myös kaiuttimen. Laite toimii myös yhdessä älypuhelimen kanssa, ja sen avulla voi myös ohjata puhelimen eri toimintoja taputtelemalla.

Myyntiin tuote on tulossa toukokuussa 2014 hintaan 139 euroa.