Kourtney Kardashian rantalomalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikkaat Kardashianit -realitysarjasta pinnalle ponnahtanut Kourtney Kardashian lomailee parhaillaan Meksikossa. Neitokainen ehti päätyä jo paparazzikuviin Penelope-tyttären kanssa. Hän on julkaissyt kuviaan ahkerasti myös Instagram-sivustolla.

Nyt Kourtney on lomaillut perheineen Casa Aramarassa, Meksikossa. Raskauskilonsa aikoinaan nopeasti pudottanut kaunotar ikuistettiin nyt rannalla paistattelemassa päivää. Kourtneya on kosiskeltu lastensa isän Scott Disickin kanssa omaan realitysarjaan. Vielä pikku perhe ei ole tähän suostunut, vaikka nainen ei pelkää huomion keskipisteessä paistattelemista.

34-vuotias Kourtney Kardashian varttui Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hän sai mediahuomiota ensin ystävystymällä Paris Hiltonin kanssa. Kourtney on yhdessä siskojensa Kimin ja Khloen kanssa lanseerannut useita vaatemallistoja ja tuoksuja. Hän on ollut Scott Disickin kanssa yhdessä vuodesta 2007 lähtien. Heillä on yhteiset lapset, Mason ja Penelope.