Norwegian avaa lentoreitin Helsingistä Kyprokselle

Matkailu · Stara.fi

Huippusuosituksi myös Suomessa noussut lentoyhtiö Norwegian jatkaa kasvuaan avaamalla uusia reittejä. Yhtiö aloittaa kesän aikana uuden suoran lennon Helsingin ja Kyproksella sijaitsevan Larnakan välille.

Vuoro Helsingistä Larnakaan lennetään kerran viikossa perjantaisin 27. heinäkuuta alkaen. Lippujen hinnat menosuunnassa ovat alkaen 79 euroa. Larnaka mukaan lukien Norwegian tarjoaa Helsingistä lentoja yli 30 kohteeseen.

Norwegian Air Shuttle ASA on Norjan pörssissä noteerattu halpalentoyhtiö. Se on Skandinavian toiseksi suurin lentoyhtiö ja Euroopan kolmanneksi suurin halpalentoyhtiö. Yli 20 miljoonaa matkustajaa lentää vuosittain Norwegianin reiteillä. Yhtiö tarjoaa 413 reittiä 128 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Lähi-idässä sekä kaukolentoja Yhdysvaltoihin ja Aasiaan.