Salakuvat 24-televisiosarjan kuvauspaikalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin aikoinaan huippusuosion saavuttanut televisiosarja 24 on ollut jo vuosia tauolla. Hittisarja saa viimein jatkoa tänä vuonna kahdentoista jakson pituisen 24: Live Another Day -tuotantokauden muodossa. Sarja käynnistyy maanantaina 5. toukokuuta.

Lontooseen sijoittuvan jatkosarjan pääroolissa nähdään tietenkin Kiefer Sutherland, ja uusina kasvoina mukana on muun muassa Chuck-sarjasta tuttu Yvonne Strahovski, joka näyttelee CIA-agenttia. Myös vanhat 24-tähdet Mary Lynn Rajskub, Kim Raver ja Willia Devane nähdään tulevalla tuotantokaudella. Nyt paparazzi on päässyt ikuistamaan sarjan kuvauksia.

24-televisiosarjan ensimmäinen tuotantokausi nähtiin vuonna 2001, ja toistaiseksi viimeinen jakso esitettiin Yhdysvalloissa 24. toukokuuta 2010. Hittisarja on ollut peräti 73 kertaa ehdolla Emmy-palkinnon saajaksi. Sarjan kahdeksannesta kaudesta yksin Kiefer Sutherland sai seitsemän ehdokkuutta, joista yksi Emmy-palkinto päätyi hänelle.