Skandaalin bodarivartalo puhuttaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muutaman vuoden Suomen musiikkibisneksen ympyröissä hiljaiseloa viettänyt Skandaali tekee nyt näyttävän paluun tuoreella Salikissa-musiikkivideollaan. Suomen julkiseen räpskeneen kuuluvat lihakset ovat tulleet jäädäkseen, joten tämänkään artistin uusi tuotanto ei tee linjalle poikkeusta.

YouTube
YouTube

Suomen eturivin räppärit ovat kokeneet huikean muodonmuutoksen kuluneen kymmenen vuoden aikana, kun lökäpöksyisistä spagettikäsistä on muovautunut massiivisilla lihaksilla pumpattuja uroksia. Siksi varmasti myös Skandaalin uusi musiikkivideo murskaa vähemmän lihaksikkaita lahjakkuuksia alleen. Salikissan kovin tuttu biitti mukailee tämän hetken listaykkösiä, mutta sopii juuri siksi niin kuntosalille kuin yökerhoon.

YouTube
YouTube

Kappaleen sanoituksista voidaan olla montaa eri mieltä, vaikkakin kertosäkeessä kuultu:

”Tyttö pumppaa, pumppaa puna poskella. Tyttö pumppaa, pumppaa kunnes oksennat. Tyttö pumppaa, kunnes tiput hikee, sit pumppaa lisää, kunnes vittu itket”, jää varmasti soimaan päähän. Mikäli video ei miellytä muuten, niin sen annista voi nauttia vaikkapa äänettömästi.

Videolla nähdään nimittäin ruudun täydeltä timmiä pakaraa ja povea, eikä naisten harjoittamat liikkeet jätä ketään kylmäksi. YouTube-kommenteissa on joku moittinut neitokaisten miehistä ulkonäköä, mutta toinen katsoja kuittaa tylyn kommentin sanomalla, että onneksi naiset näytetään suurimmaksi osaksi takaapäin.

Skandaalin tyyli on astunut muiden Suomessa menestystä niittävien räp-artistien viitoittamalle tielle. Kehonrakennusteema on aidosti lähellä Skandaali-taiteilijanimen takana esiintyvän Joonas Palmgrenin sydäntä. Mies voitti nimittäin viime vuonna Nordic Fitness Expo -kisojen Men’s Physique -sarjan suomenmestaruuden. Lisäksi hän on FAST Sports Nutrition -lisäravintosarjan aktiivinen bloggari.