Karmaisevat salakuvat ravintolasta – tänne et halua syömään!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Olemme toisinaan jakaneet maailmalta kantautuvia uutisia ravintoloista ja kahviloista, joiden hygieeniset olosuhteet ovat todella ala-arvoista. Harva kuitenkaan vetää vertoja sille, miltä erään yhdysvaltalaisen kahvilan kulissien takana näyttää internetissä levinneiden kuvien perusteella.

Marylandin Columbiassa sijaitsevan Mimi’s Cafe -ravintolan työntekijä on ilmeisesti toden teolla kyllästynyt työpaikkaansa. Hinter75-nimimerkkiä käyttävä henkilö on nimittäin jakanut Reddit-yhteisöpalvelussa sarjan kuvia, jotka paljastavat karun todellisuuden kyseisen kahvilan keittiöstä ja takahuoneista.

Kuvista selviää muun muassa se, että ravintola vilisee torakoita ja muita ötököitä. Hygieniassa on muutenkin runsaasti parantamisen varaa, eikä työntekijöiden vessassa ole lainkaan istuinta, wc-paperista puhumattakaan. Mimi’s Cafen henkilökunta voikin siis odottaa pikaista vierailua terveystarkastajien toimesta.