Nainen, näin treenaat vaginaasi painoilla: ”Elämäsi parhaat orgasmit”

Lifestyle Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kerroimme taannoin venäläisestä voimistelijanaisesta Tatyana Kozhevnikovasta, joka pystyi nostamaan vaginansa avulla 14 kilon painon. Kyseisellä naisella on tiettävästi maailman vahvin vagina. Tavalliset kaduntallaajatkin voivat treenailla emättimensä lihaksia.

YouTube
YouTube

Siihen on syytäkin, koska vahvoista lantionpohjalihaksista voi olla enemmän iloa kuin arvaisikaan. YouTube-videon mukaan Kegel-harjoitukset eivät toimi, sillä eihän kuntosalillakaan voi treenailla hauiksia ilman painoja pelkästään lihaksia jännittämällä. Emätintä vahvistamalla voi tehdä muutoksen seksielämään niin omasta kuin kumppanin näkökulmasta.

Emättimen puristavassa otteessa miehen penis saa tuntuvaa käsittelyä, ja naisen orgasmit voivat olla tajunnanräjäyttäviä hyökyaaltoja. Voimakkaiden vaginalihasten avulla voi tehdä mistä tahansa juhlista astetta jännittävämmät, jos esimerkiksi esittelee voimiaan tavanomaisten biletemppujen lomassa.