Musadiggarin viimeinen leposija – ruumisarkku soittaa toivebiisejä ikuisuuden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruumisarkkujen saralla on nähty vuosisatojen aikana melko vähän kehitystä, mutta aivan viime vuosina sitäkin nopeammin. Nykyisin järjestetään jopa kursseja, joilla ihmiset saavat tehdä itse oman ruumisarkkunsa. Lisäksi omaa arkkuaan voi tuunata monin ero tavoin.

YouTube
YouTube

Nyt ruotsalainen yritys Pause Ljud & Bild on kehittänyt musadiggarin toivearkun Catacombo Sound Systemin, jossa on hyvä viettää aikaa kuoleman jälkeen. Se nimittäin soittaa vainajan valitsemaa toivemusiikkia ”ikuisuuden” ajan, eli maan alla haudassa. Paketin hinta on 23.000 euroa.

YouTube
YouTube

Kylmä tosiasia on se, että maailman parhaaseenkin kappaleeseen kyllästyy, kun sitä kuuntelee tarpeeksi. Tämä on otettu onneksi huomioon Catacombon suunnittelussa, sillä ystävät ja sukulaiset voivat muuttaa soittolistaa vielä vainajan hautaamisen jälkeen. Arkussa on hautakiveen yhdistettävä 4G-nettiyhteys, ja niin halutessaan vainaja voi tilata hautakiveen näytön, jolta kulloinkin soivan kappaleen voi tarkistaa.