Suomalaisesta koivusta tehtiin bumerangi – huikea lopputulos!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Alun perin Australian alkuperäisasukkaiden metsästysvälineenä käytetty bumerangi on yleensä kaareva ja puusta valmistettu esine. Bumerangit tunnetaan siitä, että ne palaavat usein heittäjälleen takaisin.

YouTube
YouTube

Nyt verkossa on julkaistu video todella persoonallisesta bumerangista, joka muistuttaa Gotham Cityn asevalikoiman osaa. Victor Poulin on tehtaillut itselleen suomalaisesta koivusta Batmanin logoa mukailevan bumerangin. Mies on nimittänyt bumeranginsa batarangiksi ja antaa heittonäytteen järven jäällä aurinkoisessa talvi-ilmassa. Videolla nähdään bumerangin ensimmäinen lentokerta, ja sitä voidaan pitää varsin onnistuneena.

Bumerangi palaa lentämänsä lenkin jälkeen täsmälleen lähtöpaikkaansa ja jopa laitteen rakentaja kuulostaa todella yllättyneeltä. Victor on luvannut arpoa bumerangin jollekin hänen YouTube-kanavansa seuraajalle. Voittaja paljastetaan helmikuun aikana.