Ohhoh, Vin Diesel juhlisti leffamenestystä: ”Näin iso mies tanssii”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Toimintatähti Vin Diesel joutui äskettäin suremaan Fast & Furious -elokuvien näyttelijäkollegansa Paul Walkerin kuolemaa, kun tähti menehtyi autokolarissa. Mies osaa kuitenkin ottaa myös ilon irti elämästä, minkä todistaa hänen uusi YouTube-palveluun lisäämänsä video.

YouTube
YouTube

Kyseisellä videolla Hollywoodin paha poika nähdään tanssahtelemassa Katy Perryn Dark Horse -kappaleen tahtiin. Hän julistaa myös saaneensa tietoja siitä, että Riddickin aikakirja -elokuva on noussut DVD-listoilla ykkössijalle, joten Universal-studiot haluavat kehittää sille jatko-osan. Mies innostuu hetkuttamaan itseään onnellisissa tunnelmissa Beyoncen Drunk in Love -kappaleen tahdissa.

Elokuussa 2013 Diesel tähden Hollywoodin Walk of Famelle. Mies on esiintynyt muun muassa elokuvissa Pimeän uhka, xXx, Rautajätti, Hurjapäät ja Tuttisoturi. Vuonna 2007 miehen oli määrä näytellä Hitman-elokuvassa, mutta hän vetäytyi pääroolista. Sen sijaan hän toimi elokuvan päätuottajana.