Näistä lomakohteista suomalaiset haaveilevat: Top 5 julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aurinkomatkat selvitti Facebookissa suomalaisia eniten kiinnostavia kohteita. Suosikkikohteeksi nousi Napolinlahdella sijaitseva Capri, kakkossijalle kiri Miami ja kolmospaikan nappasi Kreikan Santorini.

Aurinkomatkojen Kiinnostavin lomakohde -äänestyksessä ykköspaikasta kisasi 15 ehdokasta. Voittaja jätti välierissä taaksensa suomalaisten suosimat Rodoksen, Skiathoksen ja Santorinin. Finaalissa kakkoseksi äänestettiin Miami, joka voitti Barcelonan, Venetsian ja New Yorkin. Tiukassa kisassa annettiin yhteensä 33.910 ääntä.

1. Capri 18 % (6111 ääntä)2. Miami 16 % (5342 ääntä)3. Santorini 14 % (4703 ääntä)4. Barcelona 11 % (3585 ääntä)5. Rodos 7 % (2501 ääntä)

Kiinnostavin lomakohde, pieni Caprin saari, sijaitsee Napolin lounaispuolella, noin viisi kilometriä mantereesta. Napolinlahden helmi on erityisesti luksusta ja romantiikkaa etsivien suosiossa. Pääkaupunki Capri on tunnelmallinen pieni italialaiskaupunki, joka on myös julkkisten suosiossa. Vihreä saari nousee kimaltelevasta Välimerestä, jonka huiput ylettyvät 589 metrin korkeuteen Monte Solaron huipulla.