Pelihahmo pahoinpiteli Taylor Swiftin – huonoa vai hulvatonta pilaa?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen laulajatar Taylor Swift lukeutuu tämän hetken tunnetuimpiin poptähtiin. Country- ja pop-musiikkia yhdistelevä tähti esiintyi viime viikonloppuna Yhdysvalloissa järjestetyssä Grammy-gaalassa, jossa hän tulkitsi pianon äärellä All Too Well -kappaleensa.

YouTube
YouTube

Taylor Swiftin Grammy-esitys on sittemmin herättänyt huvittuneisuutta laulajattaren omituisen elehdinnän vuoksi. Tähden pään heilutus taaksepäin näytti jokseenkin siltä kuin hän olisi saanut iskuja. Internet-vinoilijat ovat tietenkin tarttuneet tilaisuuteen ja luoneet videon, jossa Swiftin oudoille liikkeille annetaan syy. Hän joutuu nimittäin Street Fighter -pelien Ryu-hahmon hyökkäyksen kohteeksi.

Musiikillisesti popin ja countryn välimaastossa kulkeva Taylor Swift pokasi hiljattain We Are Never Getting Back Together -singlellään Guinnessin maailmaennätyksen, sillä kappale on kaikkien aikojen nopeimmin myynyt digitaalinen single. Laulu kiipesi iTunesin ykköseksi 50 minuutissa.