Poliitikko ei tiennyt kameran yhä kuvaavan – uhkasi toimittajan henkeä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kansalaiset valitsevat maansa hallituksen edustajat äänestämällä, ja siksi poliitikkojen on lunastettava myös äänestäjiensä luottamus. Toisinaan julkisuudessa vatvotaan politiikassa vaikuttavien henkilöiden likapyykkiä, jolloin lainsäätäjien kannattaa olla asioidensa suhteen rehellisiä ja avoimia.

YouTube
YouTube

Salaileminen tarkoittaa yleensä suurempien ongelmien syntymistä. Yhdysvaltojen kongressissa istuva republikaani Michael Grimm ei tätä ole ymmärtänyt, sillä nyt julkisuuteen on päätynyt video miehen uhkaavasta käyttäytymisestä toimittajaa kohtaan. Grimmiltä oli pyydetty presidentti Barack Obaman puheen jälkeen aiheeseen liittyviä kommentteja.

Valitettavasti FBI:n agenttina ennen työskennellyt Grimm on parhaillaan myös poliisitutkinnan kohteena, koska häntä epäillään laittomasta varainhankinnasta vaalikampanjassaan. Luonnollisestikin toimittaja pyysi valtion päätöksentekijää kertomaan tutkinnasta, mutta Grimm reagoi kysymykseen erittäin epäammattimaisesti ja lähti pois haastattelutilanteesta.

NY1 Capitol Hill -uutiskanavan toimittaja Michael Scotto jäi tekemään raporttinsa loppuun. Hetkeä myöhemmin Grimm luuli nauhoituksen päättyneen ja hän tuli toimittajan luokse sanoen: ”Teen tämän nyt selväksi. Jos vielä kerrankin teet tuon saman, niin heitän sinut tältä vi**n parvekkeelta alas.” Toimittaja puolusteli kysymystään asiallisesti, mutta tämä ei Grimmiä pysäyttänyt, Daily Dot kertoi.

– Ei, ei, sinussa ei ole tarpeeksi miestä. Sinussa ei ole tarpeeksi miestä. Minä halkaisen sinut kahtia kuin pikkupojan, Grimm jatkoi uhkailemistaan.