Laskuvarjohyppy pahasti pieleen – hengenpelastus ilmassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

James Lee -niminen mies on hypännyt elämänsä aikana yli tuhat kertaa ja hän on toiminut myös hyppysuoritusten ansioikkaana kuvaajana. Toisinaan laskuvarjohypyt saattavat mennä pieleen ja aiheuttaa pahimmassa tapauksessa jopa kuoleman. Niin meinasi käydä myös James Leelle.

YouTube
YouTube

Miehen tarkoituksena oli kuvata laskuvarjohyppyjä 12.000 jalan korkeudesta hypättynä, mutta valitettavasti hän löi hyppyvaiheessa päänsä kaveriin ja menetti tajuntansa. Leen kypärässä ollut kamera kuvasi kuolemansyöksyä, kunnes puoli minuuttia myöhemmin Leen hyppytoveri huomaa tapahtuneen.

Muut hyppääjät tarttuvat mieheen kiinni ja avaavat hänen varjon. Onneksi Lee tuli ennen laskeutumista takaisin tajuihinsa ja onnistui palaamaan maahan hengissä. Video on kuvattu Britanniassa jo viime heinäkuussa, mutta se tuli vasta nyt julkisuuteen.