Mies ryntäsi palavaan taloon Xboxin takia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Mistä tietää, että ihminen on todella riippuvainen videopelien pelaamisesta? Kun hänen talonsa palaa, ja on pakko palata takaisin liekkimereen pelastamaan Xbox-pelikonsoli. Tällainen tapaus on nyt uutisoitu Kansasissa, Yhdysvalloissa.

YouTube
YouTube

Pelihimoinen mies heräsi aamuyön tunteina savyhälyttimen ääniin, ja tajusi kotinsa olevan liekeissä. Hän pääsi kaiken onneksi kämppiksensä kanssa ulos asunnosta. Hetken mielijohteesta mies juoksi kuitenkin takaisin taloon, koska halusi pelastaa Xboxinsa.

Kansas City Star -lehden mukaan talon omistaja selvisi tempauksestaan ilman loukkaantumista. Paikalle saapuneet lääkintämiehet tarkistivat hänen tilansa. Pelikonsolikin säilyi ehjänä uusia pelihetkiä varten. Viranomaiset epäilevät palon saaneen alkunsa talon sähkökaapista.