Patricia Krentcilin karmaiseva bilekuosi – kaatuili ja paljasti jalkovälinsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen rusketushullu perheenäiti Patricia Krentcil ilmoitti taannoin, että hänen tavoitteenaan on muuttua Pamela Andersonin näköiseksi. Hän aikoo käyttää 39.000 euroa kauneusleikkauksiin näyttääkseen idoliltaan, mutta Pamelan sijaan hän on alkanut muistuttaa Apinoiden planeetta -elokuvien hahmoja.

Eilen Patricia Krentcil osallistui – kutsuttuna tai kuokkavieraana – Howards Sternin 60-vuotisbileisiin varsinaisessa juhlakuosissa. Sekavana punaiselle matolle saapunut perheenäiti kaatuili kuvaajien edessä ja paljasti samalla jalkovälinsä. Luonnollisesti hänellä ei ollut lainkaan alushousuja.

46-vuotias Patricia Krentcil on kokeillut siipiään musiikin parissa muun muassa It’s Tank Mom -kappaleen muodossa. Hän laulaa kappaleessa bilettämisestä ja vieroitushoidostaan. Hän myös tylyttää Teen Mom Farrah Abrahamia homokliseitä, vähäpukeisuutta ja huonoa makua pursuilevalla videolla. Solarium-äitinä tunnettu Patricia Krentcil kirjautui viime kesänä vieroitushoitoon alkoholiongelmien vuoksi.