Nyt meni pila liian pitkälle – raskaana oleva vonkasi seksiä tuntemattomilta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Pilavideoita riittää internetin ihmemaailmassa moneen junaan, ja jotkut niistä osoittavat selkeästi huonoa makua. Viimeisin YouTube-pilavideo saattaa hyvinkin olla sitä laatua, että mielensäpahoittajat vääntävät sen takia nenänsä nyrpylle.

YouTube
YouTube

Videolla nähdään nimittäin nainen, joka teeskentelee olevansa raskaana ja yrittää vauvamahoineen saada seksiä miehiltä. Lopputulos on vähintään kiinnostava. Miehet näyttävät innostuvan melkoisesti ehdotuksesta, ja neito saa eräänkin kaksikon houkuteltua lemmenleikkeihin autossaan.

Nainen viekottelee mukaansa myös seurustelevan miehen. Onneksi sentään kaikki urokset eivät ole kiinnostuneita hekuman hetkistä pilailijan kanssa. Hän yrittää myös päästä petiin tumman naisen kanssa, mutta saa tältä pakit.