Justin Bieberin itsestään leikellyt: ”Tuolta minäkin tahdon näyttää”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet Los Angelesissa asuvasta Toby Sheldonista, jota voi melko hyvällä syyllä kuvailla Justin Bieberin pakkomielteiseksi faniksi. Mies on läpikäynyt lukuisia kauneusleikkauksia ja maksanut 100.000 dollaria näyttääkseen idoliltaan.

Splash
Splash

Nyt TLC-televisiokanava on mennyt tapaamaan miestä ja kysymään, miksi Toby tahtoo näyttää juuri kanadalaiselta popparilta. Toby puolustelee, että toiset ostavat rahoillaan upeita autoja tai hienoja taloja – hän tahtoo panna rahansa kauneusleikkauksiin ihailemansa henkilön ulkonäön vuoksi.

– Olin Justin Bieberille kateellinen, kun hän nousi kuuluisuuteen. Hän oli niin hyvännäköinen. Rakastuin hänen ”baby faceen” ja mietin, tuolta minäkin tahdon näyttää, hän kertoo Strange Addiction -televisio-sarjassa ja kehuu uutta ulkonäköään onnistuneeksi.

Splash
Splash

Toby Sheldonin kerrottiin äsken julkaisevan Justified-nimisen musiikkikappaleen, joka on kunnianosoitus Justin Bieberille. Miehen mukaan hän haluaa kappaleellaan kertoa, kuinka syvää hänen poptähteen kohdistuvan ihailunsa taso on. Toby haluaa myös välittää hengentuotteella sitä hyvän olon tunnetta, jota idolinsa nuorekkaiden piirteiden jakaminen tuo hänelle.

Viiden vuoden aikana operaatiot ovat tulleet maksamaan hänelle peräti 100.000 dollaria. Säveltäjänä työskentelevä mies halusi erityisesti Bieberin silmät ja hymyn. Lopputuloksesta voi tosin olla montaa mieltä, sillä miehen nykyinen olemus tuo väkisinkin mieleen lähinnä kauhuelokuvien hahmot.